Στηρίξτε το φιλανθρωπικό έργο του Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Παλαιού Φαλήρου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την Θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγ.Κυριακής Π.Φαλήρου κυκλοφόρησε μια σειρά αναμνηστικών που είναι κατάλληλα και για δώρα.

Σκοπός είναι να τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για τη ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας.

Σημαντικότατη είναι η δράση στο Κονγκό εκεί όπου από τον Οκτώβριο του 2014 χτίζεται ο Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής.

Αναλυτικά οι δημιουργίες που μπορεί ο κόσμος να αγοράζει για να στηρίζει την προσπάθεια:

α) Αναμνηστικό ορειχάλκινο μπρελόκ με ανάγλυφες τις δύο όψεις (3€).

image00001.jpg

β) Αναμνηστικό χάλκινο μετάλλιο με ανάγλυφες τις δύο όψεις, περιορισμένης έκδοσης με ενάριθμο πιστοποιητικό αυθεντικότητος (15€)

image00002.png

γ) Βιβλίο σε τετράχρωμη σκληρόδετη πολυτελή έκδοση 160 σελίδων «Η Αγία Κυριακή: Ο Ιερός Ναός και η Ενορία της στην Αμφιθέα Παλαιού Φαλήρου» που περιέχει και DVD (15€). Ο βίος της αγίας, το ιστορικό της ανέγερσης, η σύγχρονη ζωή και δράση της Ενορίας: πως (πρέπει να) είναι μια σύγχρονη Ενορία!

image00003.jpg

δ) «Η ακολουθία της Αγίας Κυριακής»: Η ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου, της Θειας Λειτουργίας και του Παρακλητικού Κανόνος στην Αγία Μεγαλομάρτυρα Κυριακή διορθωμένη και απαλαγμένη από λάθη που περιέχει 2 CD με τους ύμνους τους οποίους ψάλλουν οι ιεροψάλτες της ενορίας μας σε πρωτότυπη εκτέλεση (10€).

image00004.jpg

ε) «Πάμε στη Βασιλεία»: Ψηφιακό δίσκο με πρωτότυπα, σύγχρονα νεανικά χριστιανικά τραγούδια, δημιουργίες νέων της Ενορίας. Δείγματα τραγουδιών μπορείτε να ακούσετε στην ιστοσελίδα (10€).image00005.jpgΕτικέτες