Πώς δολοφόνησαν τον αρχιμανδρίτη στη Μεσσηνία

Loading...


Σε στραγγαλισμό οφείλεται τελικά ο θάνατος του 53χρονου Αρχιμανδρίτη περιοχής της Μεσσηνίας, ο οποίος την Κυριακή  βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Χώρα Τριφυλίας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ναυπλίου, κ. Κωττακίδη, η νεκροψία – νεκροτομή «έδειξε» ότι ο Αρχιμανδρίτης στραγγαλίστηκε με το πουκάμισο που είχε βρεθεί τυλιγμένο στο λαιμό του. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή ο άτυχος 53χρονος έφερε τρεύματα από βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα κάποιο κουζινικό σκεύος.

Ωστοσο, οι αστυνομικές αρχές καλούνται τώρα να λύσουν το μυστήριο γύρω από τον δολοφόνου του αρχιμανδρίτη αλλά και τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.

Στο σπίτι του άτυχου αρχιμανδρίτη, το οποίο βρέθηκε αναστατωμένο, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της πόρτας, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα ο δράστης ήταν πρόσωπο γνωστό στον άτυχο 53χρονο άνδρα.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, έχουν γίνει έξι προσαγωγές υπόπτων, αλλά καμία σύλληψη. Όλοι οι ύποπτοι που ανακρίνονται είναι αλλοδαποί που εργάζονται σε χωράφια στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας.Ετικέτες