Ο Γ.Καμίνης παρουσίασε τις προτεραιότητες του: «Το τζαμί θα γίνει στην Αθήνα»

Loading...


Στις προτεραιότητες και τα έργα του κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του αναφέρθηκε σήμερα ο Γιώργος Καμίνης και αποκάλυψε φυσικά ότι από τους πρώτους του στόχους είναι η κατασκευή του τζαμιού στην Αθήνα…

Ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ανέφερε ότι αύριο αρχίζει η συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. με το δήμο.

«Θα επεκταθεί η ελεγχόμενη στάθμευση, κάνουμε και θέσεις για μοτοσικλέτες», είπε ο κ. Καμίνης, σημειώνοντας ότι: «Πληρώνω κι εγώ το πρόστιμο. Όλοι απέναντι στο νόμο είμαστε ίσοι».

«Υπάλληλοι του δήμου και αστυνομικοί θα ξεκινήσουν περιπολίες για να επιβάλλουν πρόστιμα στην Αθήνα», συμπλήρωσε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας καταδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το κλείσιμο της δημοτικής αστυνομίας.

Αναφερόμενος στο θέμα του παρεμπορίου, είπε ότι από αύριο με τη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ., θα βάλουν ένα τέλος. «Θα συλλαμβάνονται οι παράνομοι πωλητές και θα καταστρέφονται επιτόπου τα προϊόντα», τόνισε ο κ. Καμίνης σημειώνοντας ότι πρέπει να «πιάσουμε τα παράνομα προϊόντα από τις πύλες εισόδου».

Τέλος, υποστήριξε ότι θα γίνει το τζαμί στην Αθήνα και θα κλείσουν τα παράνομα στα οποία η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.Ετικέτες