Νέες ηχηρές συλλήψεις ο υπουργός για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς

Loading...


Με ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης μία ημέρα μετά τη σύλληψη για φοροδιαφυγή του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα, ο οποίος κατέβαλε 1,8 εκατ. ευρώ για να μην του απαγγελθούν κατηγορίες, προαναγγέλλει ουσιαστικά νέες ηχηρές συλλήψεις.

Στο δελτίο Τύπου που διανεμήθηκε από το αρμόδιο υπουργείο τονίζεται ότι «όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο», και ότι «όλοι έχουν υποχρέωση να συμμετέχουν στα βάρη (πληρωμή φόρων) ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες».

«Η κυβέρνηση, συστηματικά και μεθοδευμένα, προβαίνει στις απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις, την ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών και τη σύναψη διεθνών συμφωνιών, που θα της δώσουν τη δυνατότητα να εισπράττει τους νόμιμους φόρους από όλους, όσους οφείλουν, χωρίς καμία εξαίρεση, άσχετα με το ποιος είναι ο οφειλέτης και με το πού έχει διοχετεύσει τα χρήματά του» σημειώνει ο κ. Νικολούδης, τονίζοντας ότι «τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών της κυβέρνησης, θα φανούν και μάλιστα σύντομα και με τρόπο απόλυτα πειστικό».Ετικέτες