Λαμία: Τρύπωσε με σκάλα σε εκκλησία και βούτηξε τα χρήματα από το παγκάρι

Loading...


Οι κάτοικοι είδαν το νεαρό με το μηχανάκι που έκανε βόλτες και κινούταν ύποπτα στην πλατεία, ωστόσο δεν φαντάζονταν με τίποτα τα όσα θα ακολουθούσαν…

Ο λόγος για έναν νεαρό από τη Λαμία, ο οποίος χθες το μεσημέρι (22-07-2015) έβαλε στο μάτι την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Ζηλευτό. 

Οι κάτοικοι είδαν το νεαρό με το μηχανάκι που έκανε βόλτες και κινούταν ύποπτα στην πλατεία, ωστόσο δεν φαντάζονταν ότι μέρα μεσημέρι θα έκλεβε το παγκάρι της εκκλησίας.

Ούτε όταν άκουσαν κάποιοι το συναγερμό έδωσαν σημασία, αφου πολλές φορές έχει χτυπήσει χωρίς λόγο, όπως είπαν. Ο «ποντικός» όμως ανέβηκε στη σκάλα, που ήταν εκεί για κάποιες εργασίες, έσπασε το τζάμι και τρύπωσε μέσα στην εκκλησία.

Διέρρηξε το παγκάρι πήρε όσα χρήματα είχε μέσα και με τον ίδιο τρόπο βγήκε ξανά από την εκκλησία. Για κακή του τύχη όμως την τελευταία στιγμή έγινε αντιληπτός από κατοίκους οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.

Το κέντρο της αστυνομικής διεύθυνσης κινητοποίησε άμεσα την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και την Ασφάλεια Λαμίας και λίγο αργότερα ο νεαρός συνελήφθη στο δρόμο της επιστροφής για τη Λαμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.Ετικέτες