Η ελληνική Λουξ σε νέα αποστολή!

Loading...


Την πρώτη θέση της Ευρώπης διεκδικεί να κατακτήσει μια ελληνική επιχείρηση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards (EBA) και να ανεβάσει την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης!

Η Λουξ, η ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που υποστήριξε πρόσφατα το έργο της Αποστολής με 50.000 γεύματα αγάπης και στέκεται στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, τώρα βρίσκεται σε νέα «αποστολή» για να αναδείξει στην Ευρώπη την Ελλάδα της επιτυχημένης και, ταυτόχρονα, ηθικής επιχειρηματικότητας που θέτει το σεβασμό προς τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξής της.

Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της «Εθνικής Πρωταθλήτριας» επιχείρησης της Ελλάδας στον α’ γύρο του διαγωνισμού ΕΒΑ, η Λουξ εκπροσωπεί περήφανα την Ελλάδα στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό πρωτοπόρας και ηθικής επιχειρηματικότητας, διεκδικώντας, μέσω διαδικτυακής ψήφου του κοινού, την ανάδειξη μιας ελληνικής επιχείρησης ως «Πρωταθλήτριας» επιχείρησης της Ευρώπης!

Η Λουξ είναι, σήμερα, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών στην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα της παράγονται από αγνές ελληνικές πρώτες ύλες και περιλαμβάνουν μία ολοκληρωμένη σειρά αναψυκτικών, και χυμών φρούτων. Με προτεραιότητα τον άνθρωπο, για περισσότερα από 65 χρόνια, η Λουξ επενδύει στην τοπική και εθνική οικονομία, δημιουργώντας πολύτιμες θέσεις εργασίας, ενώ ταυτόχρονα, αναλαμβάνει σημαντική κοινωνική δράση, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Αποστολής και αγκαλιάζοντας τοπικές δράσεις για το περιβάλλον, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την αρωγή ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Στηρίζουμε όλοι μαζί τη Λουξ για την πρωτιά στο European Business Awards, αναδεικνύουμε μια ελληνική επιχείρηση με αποστολή τον άνθρωπο, ψηφίζουμε περήφανα την Ελλάδα ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2016!

Η ψηφοφορία του κοινού είναι ανοικτή έως τις 26 Απριλίου. Για να ψηφίσετε, επισκεφτείτε το http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/17036. Όταν λάβετε το email επιβεβαίωσης στο Inbox σας, πατάτε το σχετικό link και επιβεβαιώνετε την ψήφο σας.Ετικέτες