Η ελληνική Λουξ διεκδικεί τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης – Ψηφίστε εδώ

Loading...


Τον τίτλο της «Πρωταθλήτριας» Επιχείρησης της Ευρώπης διεκδικεί μία ελληνική επιχείρηση, με στόχο να ανεβάσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στην κορυφή της.

Η Λουξ, η ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, διαγωνίζεται στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού European Business Awards (EBA), για τη θέση του Overall European Public Champion.

Έχοντας διακριθεί στην 1η φάση του διαγωνισμού ως «Εθνική Πρωταθλήτρια» επιχείρηση της Ελλάδας, η Λουξ τώρα αναμετράται, μέσω online ψηφοφορίας του κοινού, με 31 επιχειρήσεις για τον τίτλο το «Πρωταθλητή Ευρώπης»!

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία στο χώρο των αναψυκτικών και χυμών, παράγει προϊόντα με αυθεντικές γεύσεις, αποκλειστικά από ελληνικές πρώτες ύλες, τα οποία διατίθενται στην Ελλάδα και 20 χώρες διεθνώς. Εδώ και δεκαετίες, η πατρινή επιχείρηση αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης στην τοπική και εγχώρια οικονομία, με συνεχείς επενδύσεις στην καινοτομία και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Με την πρόκριση της, η Λουξ εκπροσωπεί την Ελλάδα σε έναν από τους πιο διακεκριμένους διαγωνισμούς της Ευρώπης, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα, ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, μπορεί να τα καταφέρει.

Στηρίζουμε τη Λουξ, στηρίζουμε την Ελλάδα της δυναμικής επιχειρηματικότητας και των ποιοτικών προϊόντων. Το 2016 η Ελλάδα σηκώνει ένα ακόμα «Ευρωπαϊκό»!

Για να υποστηρίξετε κι εσείς την ανάδειξη της ελληνικής εταιρείας Λουξ ως Καλύτερης Επιχείρησης της Ευρώπης, επισκεφθείτε, έως τις 26 Απριλίου, την ιστοσελίδα μας http://loux.gr/index.php/european-business-awards-loux για να συμμετέχετε στην ψηφοφορία.