Η Εκκλησία της Κρήτης θα συμπεριληφθεί στις υπό ψήφιση ευεργετικές διατάξεις για την Εκκλησία της Ελλάδας

Loading...


Η Εκκλησία της Κρήτης θα συμπεριληφθεί στις υπό ψήφιση ευεργετικές διατάξεις για την Εκκλησία της Ελλάδας τόνισε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κεδίκογλου απαντώντας στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τομεάρχης Οικονομικών και Βουλευτής Ηρακλείου Νότη Μαριά, ο οποίος μιλώντας χθες 23/1/2014 στην Ολομέλεια της Βουλής ζήτησε να γίνει δεκτή η τροπολογία που είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να συμπεριληφθεί και η Εκκλησία της Κρήτης στις ευεργετικές για την Εκκλησία της Ελλάδος υπό ψήφιση διατάξεις σχετικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σημειώνεται ότι σε συνέχεια σχετικής επιστολής της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης προς τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Νότη Μαριά για την κατάθεση σχετικής τροπολογίας προκειμένου να συμπεριληφθεί και η Εκκλησία της Κρήτης στις ευεργετικές για την Εκκλησία της Ελλάδος υπό ψήφιση διατάξεις και να μην εξαιρεθεί και αδικηθεί για ακόμη μια φορά, ο Νότης Μαριάς κατέθεσε στο νομοσχέδιο του ΥΠΑΑΤ, «Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στην εφαρμογή της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας στους τομείς των τροφίμων, των ζωοτροφών και της υγείας και προστασίας των ζώων και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. σχετική τροπολογία-προσθήκη που αφορά στις ρυθμίσεις θεμάτων για την Εκκλησία της Κρήτης.

Στην τροπολογία-προσθήκη που κατέθεσε την Τετάρτη 15.1.2014 ο Νότης Μαριάς περιλαμβάνονται όλες οι προταθείσες από το Νομικό Σύμβουλο της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης σχετικές ρυθμίσεις.Ετικέτες