Ηράκλειο: Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα από την κακοκαιρία

Loading...


Σε ύφεση βρίσκεται η κακοκαιρία στην ανατολική Κρήτη.

 Υποχωρούν σταδιακά τα καιρικά φαινόμενα, ωστόσο αν και έχουν ανοίξει οι περισσότεροι δρόμοι από το χιόνι τα προβλήματα παραμένουν, λόγω του παγετού και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου Ηρακλείου έχει αποκατασταθεί, ενώ την ίδια ώρα προβλήματα εντοπίζονται στον δρόμο της Αγίας Βαρβάρας στο ύψος των Μουλίων, στην Παναγία Κερά προς το Οροπέδιο, στον δρόμο προς τα Ανώγεια στο ύψος των Γωνιών, καθώς και στη Βιάννο στην περιοχή του Πεύκου και στην περιοχή του Αχεντριά και της Εθιάς.

Επίσης, συνεχίζονται σε αρκετές περιοχές τα προβλήματα ηλεκτροδότησης. Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες, στην περιοχή Σελάκανο Λασιθίου, η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ανδρών της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό ενός άνδρα που έχει αποκλειστεί λόγω της κακοκαιρίας και της έντονης χιονόπτωσης, στο σπίτι του.

Ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του αλλά δεν θέλησε να απομακρυνθεί από το σπίτι του και προτίμησε να παραμείνει σ΄ αυτό.

Στο μεταξύ, τα χωριά του δήμου Ηρακλείου Αγιος Μύρωνας και Ασιτες που επλήγησαν περισσότερο από τον χιονιά επισκέπτεται σήμερα ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός με αντιδημάρχους και κλιμάκια του δήμου.

Οι μετεωρολόγοι αναμένουν σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων από το βράδυ, αν και παραμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες ενώ τα κυριότερα χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού είναι οι νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο.
 Ετικέτες