Ελλάς Άνωθεν-Άγιον Όρος με το «Πρώτο θέμα» αυτής της Κυριακής (Φώτο-Βίντεο)

Loading...


ΤΟ  ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ έχει ξεκινήσει  μια ονειρική αιώρηση , ψηλότερα από εκεί που πετούν οι αετοί και τα σύννεφα, στη πιο όμορφη χώρα της Μεσογείου. Έτσι, προσφέρει  δωρεάν σε κάθε Έλληνα,  μέσα από τη σειρά πολυτελών φωτογραφικών λευκωμάτων,  μια μοναδική, πρωτόγνωρη και αποκαλυπτική θέα στη πολύτιμη ομορφιά  της χώρας μας.

Κάθε Κυριακή το ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ αιχμαλωτίζει από ψηλά με το φακό τις φυσικές και ανθρώπινες δημιουργίες που πλέκουν το εγκώμιο των πιο σαγηνευτικών τοπίων της πατρίδας μας , μέσα από  ένα ειδικά αφιερωμένο πολυτελές λεύκωμα : Οι ομορφιές του Αιγαίου και του Ιονίου μας με το γαλάζιο του πελάγους και το κυανό του ουρανού με τα κατάλευκα χωριά των νησιών, τους  πέτρινους οικισμούς  της ενδοχώρας, τα αιωνόβια  μοναστήρια, τα απόρθητα  κάστρα.
Η Πελοπόνησσος, από τις  Μυκήνες έως τη Μεσσήνη, από το Άργος έως τη Σπάρτη, από την Κόρινθο έως την Τεγέα, από την Επίδαυρο έως τη Νεμέα, από το Μυστρά έως τη Μεθώνη. Τα βουνά και οι παραλίες, τα ποτάμια και τα φαράγγια, οι καστροπολιτείες και τα λιμάνια,  οι ξακουστοί ελαιώνες και οι μεθυστικοί αμπελώνες  μαζί με τις σύγχρονες πόλεις και τα παραδοσιακά χωριά της. Η Κρήτη μας, με τα φαράγγια, τις οροσειρές, τους κάμπους και  τις παραλίες της, από την Κνωσό, τη Φαιστό  και το Ηράκλειο, στην πεδιάδα της Μεσαράς, στο Ροδάκινο και το φαράγγι της Σαμαριάς και από τα Χανιά, τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι  στην άλλη άκρη στο Βάι, την Ελούντα  και στην Ιεράπετρα, μέσα από εξαιρετικές αεροφωτογραφίες που  αποτυπώνονται τα πολλά  πρόσωπα του νησιού. 

Οι μοναδικοί θησαυροί της ελληνικής φύσης : τα ποτάμια και οι λίμνες της χώρας μας, εθνικοί δρυμοί, υγρότοποι διεθνούς σημασίας, φυσικά μνημεία, δάση και θαλάσσια πάρκα. Ακόμη, τα ιστορικά μνημεία και οι αρχαιολογικοί χώροι της πατρίδας μας, οι πύργοι, τα παλάτια, οι ναοί, τα κάστρα, τα στάδια, τα μοναστήρια, τα θέατρα, τα ερείπια αρχαίων πόλεων και βυζαντινών οικισμών που έγραψαν λαμπρές σελίδες στην ιστορία και κληροδότησαν τον πολιτισμό τους στην ανθρωπότητα. Το μυστηριακό, λατρευτικό θαυματουργό Περιβόλι της Παναγίας, το Άγιο Όρος με τα είκοσι μοναστήρια του τις  δώδεκα Σκήτες, τα εξακόσια περίπου κελιά  και τη πληθώρα ασκητηρίων.

Μη χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή, με την έκδοση με τις προσφορές, τον έκτο τόμο “ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ”, που θα σας ανυψώσει. Μία συλλογή θαυμαστών φωτογραφιών από έναν τόπο θεικής ομορφιάς, σοφίας και κατάνυξης, που προκαλούν το δέος.

Μην το χάσετε.

1

1

1

1

1

{mp4}pthema{/mp4}Ετικέτες