Εγκόλπιον Προσευχών Αγίων Τόπων

Loading...


Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Παναγία η Κοσμοσώτειρα” μια μοναδική έκδοση βοήθημα κάθε Ορθοδόξου Προσκυνητού των Αγίων Τόπων. Ένας σπουδαίος πνευματικός οδηγός για κάθε επισκέπτη των Αγίων Τόπων, χρήσιμος από το ξεκίνημα του ταξιδιού, έως την ευόδωσή του.

Περιλαμβάνει όλες τις Ευχές, τις Ακολουθίες, Παρακλήσεις,Χαιρετιστήριους Οίκους Απολυτίκια, Μεγαλυνάρια, Συναξάρια, αλλά και ιστορικές πληροφορίες που αφορούν σε κάθε σταθμό του ευλογημένου ταξιδιού στους Θεοβάδιστους Τόπους. Περικλείει φωτογραφίες από όλα τα σημαντικά προσκυνήματα, και χάρτη με όλα τα σημεία των Ιεροσολύμων και της Παλαιστίνης που πρέπει να προσέξει ο περιηγητής.

Είναι ίσως από τα λίγα ταξίδια που κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός λέει στον εαυτό του “πρέπει να το κάνω”. Το Προσευχητάριο αυτό εκτός από οδηγός είναι κι ένα ταξίδι από μόνο του. Όποιος το διαβάσει έχει ήδη κάνει το πρώτο ταξίδι στους Αγίους Τόπους,συνδυάζοντας την πληροφορία για τα προσκυνήματα και τις Ακολουθίες που τα αφορούν.

Η επιμέλεια του έργου αυτού, ανήκει στον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου Δρ Θ.

Το πόνημα έχει την ευλογία και την έγκριση της Αυτού Θειοτάτης Μακαριότητος του Πατριάρχου των Ιεροσολύμων Θεοφίλου Γ’ για διατίθεται σε χριστιανικά βιβλιοπωλεία

Τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται για την ενίσχυση του Ιεραποστολικού έργου της Μαδαγασκάρης

Τηλέφωνο παραγγελιών 6936716605