Αριστεία-Βραβεία και Υποτροφίες από την Πατριαρχική Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το Σάββατο 30/1/2016 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ματθαίου στην Πατριαρχική Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης στα Χανιά, τελέστηκε η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Την Θ. Λειτουργία παρακολούθησαν παλαιοί απόφοιτοι κληρικοί και λαϊκοί, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παράγοντες της τοπικής Εκπαιδευτικής Κοινότητας, οι Καθηγητές και οι Μαθητές της Σχολής καθώς και γονείς των μαθητών.
Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιττας, η οποία συνοδεύτηκε με την απονομή των πρωτείων και αριστείων σε μαθητές της Σχολής. Σημαντικό γεγονός ήταν η απονομή των ετησίων υποτροφιών που δίδονται σε μαθητές της Σχολής που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στα μαθήματα αλλά και για το ήθος τους, όπως κρίνει ο Σύλλογος των διδασκόντων του σχολείου.

Τις υποτροφίες αυτές δίνουν: ο Σύνδεσμος των Αποφοίτων, η εφημερίδα ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, η οικογένεια του παλαιού καθηγητή της Σχολής Γεωργίου Φαλδαμή και η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

DSC40883.jpg
DSC40895.jpg
DSC40900.jpg
DSC40912.jpg
DSC40913.jpg
DSC40926.jpg


Ετικέτες