Απαράδεκτο ατόπημα από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ιεράς Νήσου Τήνου

Loading...


Άκρως δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε για το «Αγιορείτικο βήμα» καθώς και για τους υπόλοιπους εκκλησιαστικούς- και όχι μόνο – ενδιαφέροντος ιστοτόπους, ένα χθεσινό μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αποστολέα τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου π. Γεώργιο Φανερό.

Λειτουργώντας απερίσκεπτα, καταπατώντας κάθε έννοια δεοντολογίας και αδιαφορώντας πλήρως για αυτό που εμείς και κάποιοι άλλοι ρομαντικοί αποκαλούμε «αντικειμενική δημοσιογραφία» μάς απέστειλε δελτίο τύπου με τίτλο «O MHΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ» στο οποίο παρέπεμπε μέσω λίνκ σε συγκεκριμένο εκκλησιαστικό ιστότοπο λες και αυτός αποτελούσε Γραφείο Τύπου της Ιεράς νήσου!

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο το ολίσθημα του π. Γεωργίου, που μπορεί να «τρέφει ιδιαίτερα αισθήματα» για το συγκεκριμένο ιστότοπο πλην όμως θα πρέπει κάποιος να τον κατευθύνει ούτως ώστε να αποφεύγει την κραυγαλέα και…. ποικιλότροπη αβάντα στο εν λόγω ιστολόγιο.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την παρέμβαση του Δεσπότη Δωρόθεου ειδάλλως η εικόνα της προκλητικής μεροληψίας θα σημαδεύει για πάντα την Μητρόπολη.   Ετικέτες