Ι.Μ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Τριάδος Νέας Κηφισίας τελέσθηκε σήμερα το πρωί, και επί τη ιερά μνήμη και του Αγίου Κυρίλλου Αλεξανδρείας, Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Λαοδικείας κ. Θεοδωρήτου, συνιερουργούντων των Μητροπολιτών Κηφισίας κ. Κυρίλλου, του και άγοντος την ονοματική του εορτή, Σύρου κ. Δωροθέου Β΄ και Ανατολικού Κογκό κ. Πολυκάρπου.
Την διακονία του λόγου επιτέλεσε ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, ο οποίος, με λόγο παραστατικό και συνάμα μεστό θεολογικών μηνυμάτων, αναφέρθηκε στο Μυστήριο της Αγίας Τριάδος, το οποίο πριν 1.700 χρόνια η Α΄ εν Νικαία της Βιθυνίας Οικουμενική Σύνοδος δογμάτισε.
Ευχές προς τον εορτάζοντα Μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κύριλλο εξέφρασαν, παράλληλα με τις δικές τους, εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριάρχου, ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος και εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου και της Ιεράς Συνόδου, ο κ. Δωρόθεος Β΄.
Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 15 ετών από την ημέρα της ενθρόνισης του Μητροπολίτου Κηφισίας κ. Κυρίλλου. Τον ευχαρίστησε, εκφράζοντας και τις ευχαριστίες όλων των Κληρικών της Μητροπόλεως, για τη συνεχή πνευματική και ποιμαντική του φροντίδα προς το ποίμνιο και για την πατρική αγάπη που δείχνει στους Κληρικούς του.
Ο Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος ευχαρίστησε όλους, με λόγους εγκαρδίους.
Συντάκτης: Αλέξ. Μαρκουίζος, Γραμματέας Ι.Μ. Σύρου