1

Ο Ρεθύμνης Πρόδρομος στα εγκαίνια του ανακαινισθέντος Δημαρχιακού Μεγάρου

Το πρωί της Πέμπτης, 26ης Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γεωργίου Μαρινάκη, τέλεσε τον Αγιασμό κατά τα επίσημα Εγκαίνια του ανακαινισθέντος Δημαρχιακού Μεγάρου της πόλεως Ρεθύμνης.

Παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στυλιανός Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχαήλ Σταυριανουδάκης, ο Βουλευτής Ρεθύμνης κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρεθύμνης κ. Νικόλαος Αγριμάκης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ρεθύμνης, ο Πρύτανης και Αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Κρήτης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να είναι στερεωμένο το Δημαρχιακό τούτο Μέγαρο και να εξυπηρετεί διαρκώς τις ανάγκες των ανθρώπων του τόπου μας με το επίπεδο το οποίο εμπρέπει στην πόλη μας και στον πολιτισμό μας. Ο Επίσκοπός μας συνεχάρη τον κ. Δήμαρχο και όλους που συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτέλεση της ανακαίνισης του Δημαρχιακού Μεγάρου, ευχόμενος πάντοτε να έχομε στον τόπο μας έργα προόδου και πολιτισμού.