Ο Εσπερινός της Αγάπης στη Μητρόπολη Γλυφάδας (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή του Πάσχα, 8 Aπριλίου 2018, στις 7.00 μ.μ., στον Ιερό Καθεδρικό Ναό, των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Γλυφάδας, τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αγάπης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου και τη συμμετοχή όλων των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, σύμφωνα με την τάξη της Εκκλησίας μας, σε κλίμα πανηγυρικό, αναστάσιμο και λαμπροφόρο.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Γλυφάδας, ο Σεβασμιώτατος και όλοι οι Ιερείς της Μητροπόλεως ενδύθηκαν τα άμφιά τους στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού και ακολούθως εν πομπή κατευθύνθηκαν εντός του Ιερού Ναού, όπου περίμεναν εκατοντάδες πιστοί, απ’ όλες τις Ενορίες της Μητροπόλεως με αναμμένες λαμπάδες, για να συμμετέχουν στον Εσπερινό της Αγάπης.

Το Αναστάσιμο Ευαγγέλιο της Ακολουθίας, αναγνώσθηκε στις εξής γλώσσες : Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Σερβικά, Κοπτικά (Αρχαία Αιγυπτιακά), Αλβανικά από αντίστοιχους Ιερείς, γνώστες των γλωσσών αυτών, καθώς επίσης στα Τουρκικά, Αρμενικά, Ιταλικά και στην Ομηρική ελληνική διάλεκτο, από μοναχούς και λαϊκούς.