Ο ελεήμων της Φιλαδελφείας αγίασε τον λαό – Ο Παπάς που ΄΄μιλάει ΄΄ στις καρδιές των νέων

Γιώργος Θεοχάρης
Loading...


Του Γιώργου ΘεοχάρηΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Πλήθη λαού κατακλύζουν τον περίλαμπρο Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο Αλσος της Φιλαδελφείας. Ο Παπά-Χρήστος, ο αγαπημένος Ποιμένας και ελεήμων πατέρας συγκεντρώνει πολλούς νέους ανθρώπους από κάθε γωνιά της αττικής γης.

Σήμερα 1η Δεκεμβρίου ο εφημέριος του Ναού τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό και αγίασε τους πιστούς που προσήλθαν να πάρουν την ευλογία της Θείας Λειτουργίας και της Αξιας Ιεροσύνης του. Στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στην αποστασία των ανθρώπων από τον Θεό και απήθυνε προσκλητήριο επιστροφής στον σωτήριο δρόμο του Θεού για όσους ακουσίως ή εκουσίως έχουν …εκτροχιαστεί από την οδό της αλήθειας και της θεραπείας ψυχών και σωμάτων που είναι μόνο ο Οίκος του θεού, η Εκκλησία.

Ταυτόχρονα, να επισημάνουμε ότι πλούσιο είναι και το φιλανθρωπικό έργο του Παπά-Χρήστου Δημητρόπουλου που συγκεντρώνει τρόφιμα και τα μοιράζει στους πάμφτωχους συμπολίτες μας. Μάλιστα για τα Χριστούγεννα οργανώνει γιορτινή τράπεζα όπου σιτίζονται οι άστεγοι και άποροι της Αθήνας. Επίσης, παρέχει και χρηματικά βοηθήματα σε οικογένειες που είναι πραγματικά στον δρόμο.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν με το οβολό τους μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 210-5780063  και κινητό τηλέφωνο : 6978 -875010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 tilegrafima.gr