1

Κέρκυρα: Προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από την Ιερά Μονή Βατοπεδίου στην Μητρόπολη

Η εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για τη συνεχιζόμενη γενναιόδωρη προσφορά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, καθώς και εις τον Καθηγούμενον αυτής Πανοσιολογιώτατον Αρχιμανδρίτην π. Εφραίμ.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που δώρισε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου υπήρξαν σοβαρή βοήθεια και ευλογία για τις πολύτεκνες οικογένειες και τους ενδεείς, τους οποίους η Ιερά μας Μητρόπολη φροντίζει μέσω των Κοινωνικών της Παντοπωλείων, των Συσσιτίων καθώς και όλων των προνοιακών δομών τις οποίες έχει ιδρύσει και λειτουργεί.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος τόνισε ότι με την συγκεκριμένη δωρεά: «θα μπορέσουμε, για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, να παράσχουμε στους φτωχούς αδελφούς μας στους οποίους παντοιοτρόπως συμπαραστεκόμαστε, τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης που τόσο πολύ χρειάζονται. Η γενναιοδωρία της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου μας δίνει τη δύναμη και την κουράγιο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζονται και αξίζουν οι αδελφοί μας, οι οποίοι βρίσκονται υπό την φροντίδα της τοπικής μας Εκκλησίας».

Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, εκφράζει θερμές και ειλικρινείς πασχάλιες ευχές και ιδιαιτέρως προσεύχεται για την κατά Θεόν προκοπή και πρόοδο της Αδελφότητος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.