Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου απο τον Καρυστίας Σεραφείμ

Την Δευτέρα 30 Αυγούστου εσπέρας η ενορία του Λάτα – Αλιβερίου τίμησε την εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου η οποία επισφράγισε τον θεομητορικό μήνα Αύγουστο και τιμήθηκε στο φερώνυμο ενοριακό παρεκλήσι όπου τελέσθηκε ο υπαίθριος Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος εκ του αναλογίου στην απόδοση των ύμνων υπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας κ. Σκύρου κ. Σεραφείμ

με την πλαισίωση απο τους Πανοσ Αρχιμ Αμφιλόχιο Διακάκη Προϊστάμενο Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Αλιβερίου Νεκτάριο Καπενή των Πρωτοπρεσβυτέρων Γεωργίου Γιαννούλη εφημέριο Αγίου Λουκά Ευάγγελου Βογιατζή εφημέριο Αγίου Ιωάννου τον Πρεσβύτερο Παναγιώτη Καμπόλη εφημέριο ενορίας Γαβαλά και τοποτητηρή της ενορίας Λάτα και του Διακόνου Πρόδρομου Γκέγκε.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ και ευχήθηκε καταληλως στους πιστούς και εν συνεχεία προέστη της Ιεράς Παρακλήσεως της Παναγίας στην οποία και καθ’ όλη την διάρκεια του εσπερινού προσήλθαν οι πιστοί απο την ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου ώστε να τιμήσουν την εορτή της Υπεραγίας Θεοτοκόυ ιστάμενοι στον προαύλειο χώρο του ιερού ναού τηρουμένων των υγειονομικών διατάξεων.

Φωτογραφίες Γεώργιος Μανώλης