Ηχηρή δήλωση ακρίτα Ιεράρχη για τον «ακήρυχτο πόλεμο με όπλο παράνομους μετανάστες…»

Επιμέλεια –ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ  Ηχηρή παρέμβαση του μητροπολίτη Διδυμοτείχου- Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού για το που πραγματικά βράζει και αναμένονται δυσάρεστες εξελίξεις. Ο ακρίτας Ιεράρχης  κάνει λόγο για «ακήρυχτο πόλεμο με όπλο παράνομους μετανάστες…» με όλα όσα συμβαίνουν από χθες στο τελωνείο Καστανεών.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει! Το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αποκαλύπτει σήμερα ότι στη τελευταία επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συζητήθηκε ευρέως το ζήτημα και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης ζήτησε τη στήριξη του Αρχιεπισκόπου και της Ελλαδικής Εκκλησίας για το μεταναστευτικό. Προφανώς είχαν τις πληροφορίες για το τι θα ακολουθούσε στα σύνορα που πραγματικά τις τελευταίες ώρες μοιάζουν με ωρολογιακή βόμβα!

Η δήλωση του  μητροπολίτη κ. Δαμασκηνού : 

«Μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί και αδιάφοροι μπροστά στα γεγονότα που διαδραματίζονται στα σύνορα μας; Οι ένοπλες δυνάμεις και η ελληνική συνοριοφυλακή δίνουν τη μάχη τους τον τελευταίο καιρό.

Ένας ακήρυχτος πόλεμος με όπλο παράνομους μετανάστες… Προσευχόμεθα για όλους εκείνους που δεν είναι λίγοι, που δίνουν τη μάχη υπερασπιζόμενοι την πατρίδα και την αξιοπρέπεια του λαού μας. Η τοπική κοινωνία σύσσωμη συμπαρίσταται σε όσους υπερασπίζονται τα σύνορα μας»