Ι.Μ. Αργολίδος: Εσπερινός και ομιλία για τον Άγιο Παϊσιο στον Ι.Ν. Αγ. Ιγνατίου Ζόγκα

Ι.Μ. Αργολίδος: Ομιλία από τον αγιορείτη Γέροντα π. Χριστόδουλο Κουτλουμουσιανό για τον Άγιο Παϊσιο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας, στις 18:30, στον Ι.Ν. Αγίου Ιγνατίου Ζόγκα.

Αναλυτικότερα, όπως μας ενημερώνει η Ι.Μ. Αργολίδος:

“Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών, ότι στις 24 Απριλίου 2017, ήμέρα Δευτέρα και ώρα 6:30′ έσπερινή, στον `Ιερό προσκυνηματικό Ναό του Άγίου ‘Ιγνατίου του Οεοφόρου Ζόγκα – `Ελληνικού θα ψαλή η ακολουθία του Εσπερινού. Ευθύς άμέσως στο Συνεδριακό Κέντρο του `Ιερού Προσκυνήματος θα όμιλήση ο σεβαστός άγιορείτης Γέροντας π. Χριστόδουλος Κουτλουμουσιανός με θέμα Άγιος Παίσιος ο αγιορείτης ένας πνευματικός άρχοντας στον 21° αίώνα°’.

Παρακαλούνται όλοι οι αγαπητοί εν Χριστώ και φιλάγιοι αδελφοί μας, όπως προσέλθουν και παρακολουθήσουν την πολύ ένδιαφέρουσα αυτή όμιλία για έναν πολύ μεγάλο και σύγχρονο `Άγιο από έναν εκλεκτό αγιορείτη ιερομόναχο ο οποίος εν ζωή είχε στενή πνευματική σχέσι μαζί Του, και άρα όσα θα μας παρουσιάσει είναι από την προσωπική του έμπειρία που είχε κοντά στον Οσιο Πάίσιο.

Σημείωσης: Για την μετάβαση στο `Ιερό Προσκύνημα θα διαθέση δωρεάν το λεωφορείο του ο κ. Ζαφείρης Σπυρίδων εκ Ναυπλίου. Το λεωφορείο θα αναχωρήση χωρίς καθυστέρησι στις 5:00μ.μ. από το Ναύπλιο από τον χώρο της «Πύλης της Ξηράς» μέσω Ν. Κίου και από το ‘Άργος στις 5:15μ.μ. από τον χώρο της Λαικής Αγοράς.