ΑΡΓΟΣ: Σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη, τιμάται η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα στο ομώνυμο παρεκκλήσιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου, στον Δήμο Άργους-Μυκηνών, στην Αργολίδα.
Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 26 Ιουλίου 2025, τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός με θείο κήρυγμα από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, αρχιμανδρίτη Λεόντιο Ξηνταρόπουλο. Κάθε χρόνο, πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές του Ναυπλίου και του Άργους συγκεντρώνεται για να τιμήσει τη μνήμη του Αγίου.
Το εκκλησάκι υπάγεται εκκλησιαστικά στην Ενορία Ζωοδόχου Πηγής Δαλαμανάρας.
Κατά τη διάρκεια των ακολουθιών τέθηκαν σε προσκύνηση Ιερά Λείψανα της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονος.
Μετά το πέρας του Εσπερινού, πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα και της Αγίας Παρασκευής γύρω από τον ναό.