Ι.Μ.ΑΡΤΗΣ: Την Κυριακή 20 Ιουλίου 2025, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στη Σκουληκαριά Άρτας επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμην του ένδοξου ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, Γεωργίου Καραϊσκάκη. Τη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καραϊσκάκεια 2025».
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρα του ήρωα, τη Σκουληκαριά, όπου φυλάσσονται και τα οστά του, τιμώντας τη θυσία και την προσφορά του στον Αγώνα για την Ελευθερία.
Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών, φορέων και συλλόγων, καθώς και κάτοικοι της περιοχής, αποτίοντας φόρο τιμής στον Γεώργιο Καραϊσκάκη, έναν από τους σημαντικότερους στρατιωτικούς ηγέτες της Επανάστασης.
Οι εκδηλώσεις των Καραϊσκακείων αποτελούν σταθερό θεσμό μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας, αναδεικνύοντας την ιστορική σημασία της προσφοράς του Γεωργίου Καραϊσκάκη και διατηρώντας ζωντανή τη μνήμη του στους νεότερους.