Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Ι.Μ. Φθιώτιδος στις 27 Ιανουαρίου

Ι.Μ. Φθιώτιδος: Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος σχετικά με αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού.

Αναλυτικά:

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Ιερά Μητρόπολίς μας από το 2001, με αίσθημα ευθύνης για την προστασία της ανθρώπινης ζωής ίδρυσε Τράπεζα Αίματος, για την δωρεάν κάλυψη των αναγκών των πασχόντων συνανθρώπων μας.

Οι ανάγκες όμως είναι μεγάλες και καλύπτονται οριακά. Δια τον λόγο αυτό σας παρακαλούμε να προσφέρετε αίμα κατά την αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου από 10 το πρωί έως την 1 το μεσημέρι στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας (Σκληβανιώτου 3-5).

Η αιμοδοσία είναι πράξη κατ’ εξοχήν μιμήσεως της Σταυρικής θυσίας του Χριστού που πρώτος Αυτός έχυσε το αίμα Του για εμάς. Το αίμα δεν αγοράζεται μόνο δωρίζεται και σώζει ζωές.

Όσοι επιθυμούν να μετέχουν σε αυτή τη προσφορά ζωής, ας προσέλθουν και ας ενισχύσουν την τράπεζα αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως.