Αγιασμός στο Κολλέγιο του Αγίου Γεωργίου Θέμπαρτον (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 26η Οκτωβρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας επί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, ο π. Διογένης Πατσούρης, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου πλαισιούμενος υπό τους πατρός Κωνσταντίνου Σκουμπουρδή και πατρός Μιχαήλ Ψαρομμάτη ετέλεσεν Αγιασμό εις τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Θέμπαρτον, δια τους τελειοφοίτους μαθητάς του ομωνύμου Κολλεγίου της ανωτέρω Ενορίας – Κοινότητος.

Στην Νότιο Αυστραλία η σχολική χρονιά βαίνει προς το τέλος της και δια τον λόγον αυτόν η Εκκλησία ετησίως προσεύχεται δια την επιτυχίαν των μαθητών μας εις τας εισιτηρίους εξετάσεις προς τα πανεπιστήμια.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο π. Διογένης απηύθυνε λόγους ευχετήριους και παραινετικούς στους μαθητάς, τονίζοντας ιδιαιτέρως να έχουν στην περαιτέρω ζωή τους, φοιτητική η επαγγελματική, ως θεμέλιο το Χριστό. Στη συνέχεια μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου, ευχόμενος στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό ψυχοσωματική υγεία και καρποφόρα και ευλογημένη σχολική χρονιά.