5.000 «δέματα αγάπης» από την Ι.Μ. Πειραιώς – Ουσιαστική σήριξη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Loading...


Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς μέσω του κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου, για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε αρωγός και συμπαραστάτης σε συνανθρώπους μας οι οποίοι αγωνιούν και παλεύουν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους δυσκολίες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ προσέφερε 5.000 «δέματα αγάπης» με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το πασχαλινό τραπέζι σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα διαβίωσης.

Αναφέρθηκε στα μεγάλα και Σωτηριώδη γεγονότα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους εκατοντάδες εθελοντές και εθελόντριες που διακονούν καθημερινά στα Ενοριακά συσσίτια της Μητροπόλεώς μας και τους υπευθύνους Ιερείς που αγωνίζονται στον τομέα της φιλανθρωπίας.

Παραλαμβάνοντας ο Σεβασμιώτατος από τον Γενικό Διευθυντή του Ο.Σ.Φ.Π. κ.Ιωάννη Βράτζο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διευθυντή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Κυριάκο Δουρέκα, την επιταγή αξίας 10.000, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.Βαγγέλη Μαρινάκη για την συνεχή στήριξή του στο Φιλανθρωπικό και όχι μόνο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης είχε την δυνατότητα να διαπιστώσει πως δυστυχώς οι ανάγκες των συνανθρώπων μας οι οποίο δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα προς το ζην για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, συνεχώς αυξάνονται τονίζοντας με έμφαση ότι κανείς δεν είναι μόνος και διαβεβαίωσε πως η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς θα σταθεί δίπλα σε όποιον χρειαστεί την βοήθειά της.

DSC_6066.JPG
DSC_6070.JPG
DSC_6075.JPG
DSC_6078.JPG
DSC_6088.JPG
DSC_6090.JPG
DSC_6104.JPG
DSC_6112.JPG
DSC_6116.JPG
DSC_6142.JPG