Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ι.Μ. Ζιχνών και Νευροκοπίου(ΦΩΤΟ)

Loading...


Στο κατάμεστο από πιστούς Πνευματικό Κέντρο ¨Η ΚΑΤΑΦΥΓΗ¨ του Ενοριακού Ιερού Ναού Γεννήσεως Θεοτόκου Γραμμένης της Ιεράς Μητροπόλεως Ζιχνών και Νευροκοπίου και μέσα σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 20/12 η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την οποίαν συνδιοργάνωσαν το Φιλόπτωχο Ταμείο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ενορίας.

Στην όμορφη εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της περιοχής και οι τοπικοί φορείς, παρουσιάστηκαν Βυζαντινοί Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι υπό του Ιεροψάλτου κ. Ευαγγέλου Τσαρούχα και των μελών της Χορωδίας του, καθώς και Θεατρική παράσταση με τίτλο « Μία ξεχωριστή μέρα της κυράς Θοδώρας» , κάλαντα και τραγούδια από τις κυρίες και τα παιδιά του Κατηχητικού σχολείου μεταφέροντας έτσι σε όλους το αληθινό μήνυμα της Θείας Ενανθρωπήσεως.

Την κύρια ευθύνη της διοργανώσεως είχαν οι η εκπαιδευτικός Πρεσβυτέρα της ενορίας κ. Δήμητρα Τσακίρη και βρεφονηπιοκόμος κ Ευτυχία Τσαπνίδη, οι οποίες και είναι οι μόνιμες εντεταλμένες της Ιεράς Μητροπόλεως  στην Συνοδική Επιτροπή επι των γυναικείων θεμάτων.

Τις Αρχιερατικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιεροθέου τόσο προς τους διοργανωτάς όσο και προς το λαό μετέφερε ο Εφημέριος της Ενορίας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Βαμβακίδης.

 

 Ετικέτες