Χειροτονία Ιερέως από τον Αργολίδος Νεκτάριο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Λίγες μόλις ημέρες από την μεγάλη εορτή της γεννήσεως του Χριστού , στον ενοριακό ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης ,στην πανέμορφη κωμόπολη της Νέας Κίου, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας προέβει στην χειροτονία εις Ιερέα του Διακόνου π. Θεοδώρου Στεργίου .

Η χειροτονία του νέου Ιερέα πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο ιερό ναό από πιστούς που όλοι μαζί φώναξαν στον ιερέα Άξιος Άξιος… Ο π. Θεόδωρος Στεργίου είναι γέννημα θρέμμα της Νέας Κίου και θα υπηρετεί στην μητρόπολη Αργολίδος χωρίς μισθό. Ο μητροπολίτης κατά το κήρυγμα του αναφέρθηκε στον Νέο Ιερέα και του τόνισε πως πρέπει να είναι πάντα ένας καλός ποιμήν για τους πιστούς και να διακονεί πάντα με αγάπη. Να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό χειροτονήθηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κι ο αδελφός του νέου Ιερέα και αυτός χωρίς μισθό.

Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο Ιερέας του ναού π. Δημοσθένης Γάτσιος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την αγάπη του στην επαρχία της Νέας Κίου. Ακολούθησε κέρασμα σε όλο το εκκλησίασμα από τον νέοχειροτονηθέντα ιερέα. Την χειροτονία παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αργολίδος Γ.Μανιάτης.

KIOS_XEIROTONIA1.jpg
KIOS_XEIROTONIA2.jpg
KIOS_XEIROTONIA4.jpg
KIOS_XEIROTONIA9.jpg
KIOS_XEIROTONIA11.jpg
KIOS_XEIROTONIA14.jpg
KIOS_XEIROTONIA17.jpg
KIOS_XEIROTONIA20.jpg


Ετικέτες