«Υποδειγματική» Θεία Λειτουργία για τους Προσκόπους του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων στο Δ.Δ Θεολόγου Διρφύων (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας του Δ.Δ. Θεολόγου Διρφύων, τελέσθηκε «Υποδειγματική » Θεία Λειτουργία, με συμμετοχή περίπου 100 Προσκόπων του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Για εκπαιδευτικούς λόγους η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον Προαύλιο χώρο του Προσκυνήματος για να μπορούν όλοι να παρακολουθούν .

Τη Θ. Λειτουργία τέλεσε ο Αρχιμ. π. Νεόφυτος Χασάν, προϊστάμενος του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγ. Τρύφωνος Ν.Λαμψάκου ενώ ταυτόχρονα σχολίαζε και επεξηγούσε τα τελούμενα. Τα παιδιά με ιδιαίτερη προσοχή και ησυχία μετείχαν της Θείας Λειτουργίας και πολλά από αυτά είχαν προετοιμαστεί να μεταλάβουν. Μετά την διανομή του αντιδώρου, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Προσκυνήματος δεξιώθηκε τους Προσκόπους και τα στελέχη, καθώς έλαβαν και ως ευλογία από τον π. Γεράσιμο Βασιλόπουλο Εφημέριο του Προσκυνήματος μία εικονίτσα και από ένα φυλλάδιο με το διάγραμμα της Θείας Λειτουργίας.

Τέλος, να σημειωθεί πως οι πρόσκοποι φιλοξενούνται από τον π.Γεράσιμο στο Προσκύνημα από την Δευτέρα 20 Ιουλίου όπου και θα παραμείνουν στην παναγία του Θεολόγου Διρφύων έως και της 30 Ιουλίου. Ετικέτες