«Τσίπρας και Καμμένος ηθικοί αυτουργοί για την επίθεση εναντίον της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης «

Loading...


«Είναι συγκλονισμένοι και προσβεβλημένοι οι Θεσσαλονικείς διότι μια ομάδα επτά ατόμων ετόλμησαν να βεβηλώσουν όχι μόνον το μητροπολιτικό μέγαρο αλλά και την ιστορία της τοπικής Εκκλησίας που ιδρύθηκε από τον Απόστολο Παύλο» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Ορθόδοξο Κέντρο Πατερικών Μελετών «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ». Αναλυτικά:

Η άνανδρη επίθεση που έγινε το πρωί της 2ας Φεβρουαρίου κατά της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης δεν έχει προηγούμενο. Είναι συγκλονισμένοι και προσβεβλημένοι οι Θεσσαλονικείς διότι μια ομάδα επτά ατόμων ετόλμησαν να βεβηλώσουν όχι μόνον το μητροπολιτικό μέγαρο αλλά και την ιστορία της τοπικής Εκκλησίας που ιδρύθηκε από τον Απόστολο Παύλο.

 Υπεύθυνοι για την πρωτοφανή αυτήν επίθεση είναι το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου, που έχουν οδηγήσει την χώρα σε τέτοιο επίπεδο βαρβαρότητας ώστε να θυμίζει άλλες εποχές.

 Ας γνωρίζουν οι ανιστόρητοι και χριστιανομάχοι πολιτικοί ότι ο πανίσχυρος και νεαρός Ιουλιανός ο Παραβάτης μπόρεσε να κυβερνήσει μόνον δύο χρόνια την Αυτοκρατορία και είχε κακό τέλος στον πόλεμο εναντίον των Περσών.
 Ετικέτες