Τριακόσια Ελληνόπουλα από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής στον Μητροπολίτη Πατρών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Τριακόσια περίπου Ελληνόπουλα από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, επεσκέφθησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, ο οποίος τους εδέχθη με αγάπη και τους ξενάγησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών, όπου προσκύνησαν την αγία Κάρα, τον Σταυρό και τον τάφο του Αγίου Ανδρέου.

Τα παιδιά συνόδευσαν Ιερείς από την Αμερική, μεταξύ των οποίων ο π. Ανδρέας Γεωργανάς, ο οποίος έχει Λουκαίτισσα Πρεσβυτέρα, κόρη της Κατερίνας Γεωργίου (θυγατέρας του Αλέκου Γεωργίου- Προύτσου) που μένει με την οικογένειά της στο Σικάγο.

Ο Σεβασμιώτατος, ιδιαιτέρως εχάρη για το γεγονός αυτό και συνομίλησε με την οικογένεια του π. Ανδρέα, την Πρεσβυτέρα Δήμητρα και τα πέντε παιδιά τους και επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένεια της Πρεσβυτέρας Δήμητρας στο Σικάγο.

Μαζί με τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα ήταν και μια ακόμα Λουκαιτοπούλα, από το Σικάγο, η εγγονή του Σπύρου Γκόφη, με την οποία, επίσης, με πολλή χαρά συνομίλησε ο Σεβασμιώτατος.

Ο Σεβασμιώτατος, ανάμεσα στα 300 Ελληνόπουλα βρήκε αρκετούς Αχαιούς και αρκετούς Αρκάδες, με τους οποίους συζήτησε ιδιαιτέρως.

IMG_1639.jpg
IMG_1641.jpg
IMG_1658.jpg
IMG_1676.jpg

 Ετικέτες