Το Αργοστόλι «αποχαιρέτησε» για πάντα τον Γεράσιμο (ΦΩΤΟ)

Loading...


της Γιάννας Κουλουμπή

Με πλήθος κόσμου να ακολουθεί την σορό του εκλιπόντος Ιεράρχη κυρού Γεράσιμου, ολοκληρώθηκε η πομπή από την ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας προς τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Αργοστόλι κι από εκεί στα Ομαλά και τον Άγιο Γεράσιμο.

Ο δρόμος ήταν γεμάτος με δάφνες, ενώ ο κόσμος για άλλη μια μέρα συνέχισε να εκδηλώνει την αγάπη του και τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού Μητροπολίτη μας. Και σήμερα λοιπόν, έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, όπου η πομπή έκανε σύντομη στάση, μικροί και μεγάλοι, με δάκρυα στα μάτια φώναξαν «ΑΞΙΟΣ» και χειροκρότησαν τον πατέρα της καρδιάς τους. Την πομπή συνόδευαν οι Μητροπολίτες Νικαίας κ. Αλέξιος, Ηλείας κ. Γερμανός και Μαραθώνος κ. Μελίτων.

Τραγική φιγούρα ο αδερφός του Θανάσης με τα παιδιά του και την σύζυγό του, που ακολουθούσαν την σορό και δέχονταν τα συλλυπητήρια του κόσμου που εκτάκτως επέστρεψαν από το εξωτερικό για το τελευταίο «αντίο».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλά λεωφορεία ήταν έξω από τον άγιο Νικόλαο, ώστε να μεταφέρουν κόσμο στο μοναστήρι του Αγίου.

pomph_gerasimos-2.jpg
pomph_gerasimos-4.jpg
pomph_gerasimos-8.jpg
pomph_gerasimos-9.jpg
pomph_gerasimos-10.jpg
pomph_gerasimos-12.jpg
pomph_gerasimos-13.jpg
pomph_gerasimos-14.jpg
pomph_gerasimos-15.jpg
pomph_gerasimos-16.jpg
pomph_gerasimos-22.jpg
pomph_gerasimos-23.jpg


Ετικέτες