Τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη στον Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου στα Καμίνια (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στον Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου στα Καμίνια αποκαλύφθηκε, παρουσία του Προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, η πλακέτα στη μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη!

Το πρωί της Τρίτης ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στην λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια του Πειραιά, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη. Επρόκειτο, ωστόσο, για μία ιδιαίτερη περίπτωση, αφού έγιναν τα εγκαίνια του Ναού, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, ενώ αποκαλύφθηκε και η τιμητική πλακέτα στο όνομα του Προέδρου, στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη.

 

Τον κ. Μαρινάκη και τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη υποδέχθηκε με θέρμη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ, μιλώντας με θερμά λόγια και για τον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη. Ομοίως και για τον κ. Μώραλη, εξαίροντας το φιλανθρωπικό έργο της Δημοτικής Αρχής, αλλά και την ενίσχυση εκείνου που πραγματοποιεί η Πειραϊκή Εκκλησία.

Ο Πρόεδρος κ. Μαρινάκης ενίσχυσε οικονομικά, με ένα μεγάλο ποσό, την αποπεράτωση του Ιερού Ναού και ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου έγιναν τα εγκαίνια. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε όλη τη λειτουργία, ενώ στο τέλος αυτής έλαβαν χώρα και τα αποκαλυπτήρια μιας τιμητικής πλακέτας, στο όνομα του Προέδρου. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανακηρύχθηκε Μέγας Ευεργέτης του Ιερού Ναού, για τη σημαντική προσφορά του συνολικά, ενώ η πλακέτα η οποία αποκαλύφθηκε, ήταν για να τιμηθεί η μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη.

 

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς ευχαρίστησε εκ νέου τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ εκείνος από την πλευρά του επεσήμανε για ακόμη μία φορά πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ολυμπιακός συνολικά, έχουν ως προτεραιότητα την προσφορά στον συνάνθρωπο, προκειμένου να βοηθούν, με κάθε τρόπο, όπου υπάρχει ανάγκη.

 

 

 

 

 Ετικέτες