Συναυλία Αγάπης της Μητροπόλεως Κυδωνίας

Loading...


Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 στο Δημαρχείο Χανίων, για την ετήσια συναυλία που διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, για την ενίσχυση του Κεντρικού Συσσιτίου της Μητροπόλεως, στις 27 Ιουλίου 2014 στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου με τον κρητικό καλλιτέχνη κ. Μιχάλη Τζουγανάκη.

Το παρόν στη συνέντευξη τύπου έδωσαν εκ μέρους της Ιεράς μας Μητροπόλεως ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης μαζί με την υπάλληλο της δομής των Συσσιτίων κ. Στυλιανή Περάκη και εκ μέρους του Δήμου, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Εμμανουήλ Σκουλάκης και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ κ. Νάνσυ Αγγελάκη.

» Νίωθουμε την ηθική ικανοποίηση ότι και εφέτος η Μητρόπολη σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ διοργανώνουν την ετήσια συναυλία της Ιεράς μας Μητροπόλεως, που σκοπό έχει να βοηθήσει και να ανακουφίσει τους ενδεείς αδελφούς μας, εκείνους που τρέφονται από το Κεντρικό μας Συσσίτιο και δυστυχώς δεν είναι λίγοι αφού ο αριθμός τους καθημερινά αυξάνεται και έχει φτάσει πλέον στους 750 ανθρώπους, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως .

Παράλληλα ευχαρίστησε ακόμη μία φορά ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Χανίων, την Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, καθώς και όλους τους ανθρώπους που όπως υπογράμμισε συνεργάζονται μαζί μας για ένα κοινό σκοπό και στόχο. Να βοηθήσουμε και να συνδράμουμε στον πόνο των ανθρώπων που είναι τόσος πολύς. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η τοπική μας Εκκλησία είναι όπως και όσο μπορεί κοντά στους ανθρώπους και αυτό θα εξακολουθήσει να κάνει με όλες της τις δυνάμεις».Ετικέτες