Συγχαρητήρια του Νέας Σμύρνης Συμεών στους εκλεγέντες της Αυτοδιοίκησης

Loading...


Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών με την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών χθες, Κυριακή 25 Μαΐου, προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση : 

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές ολοκληρώθηκαν χθες τόσο σε ολόκληρη τη χώρα όσο και στους τέσσερις δήμους Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου και Αργυρουπόλεως, που συγκροτούν τη Μητροπολιτική μας Περιφέρεια. 

Συγχαίρουμε από καρδιάς τους αξιοτίμους Δημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους, που με την ψήφο των συμπολιτών μας επανεκλέχτηκαν ή εκλέχτηκαν για πρώτη φορά. 

Ευχόμαστε ο Θεός να τους ευλογεί και να τους αξιώσει να δουλέψουν με ζήλο, με σύμπνοια, μεθοδικά και αποτελεσματικά για το καλό, την προκοπή και την ποιότητα ζωής των πόλεών μας και των κατοίκων τους. Ιδιαίτερα των νέων μας, που αποτελούν το ελπιδοφόρο αύριο των πόλεών μας και τους οποίους έπληξε περισσότερο η οικονομική κρίση. 

Ως τοπική Εκκλησία ζητούμε τη συνεργασία τους και τους βεβαιώνουμε ότι θα συμπαρασταθούμε με τις μικρές μας δυνάμεις σε κάθε καλή προσπάθειά τους. Παράλληλα, ελπίζουμε ότι κι εκείνοι θα έρθουν αρωγοί στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως και των Ενοριών μας». Ετικέτες