Συγχαρητήρια του Μεσσηνίας Χρυσόστομου στους επιτυχόντες των εξετάσεων

Loading...


Τα συγχαρητήριά του προς τους μαθητές που πέτυχαν στις εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση εκφράζει με ανοιχτή επιστολή του ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος. 

Αναλυτικά αναφέρει: 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους εσάς τους νέους και τις νέες της Μεσσηνίας, οι οποίοι πετύχατε στις εισαγωγικές εξετάσεις και εισαχθήκατε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας. Η επιτυχία σας αυτή, αποτελεί την δικαίωση των κόπων, των μόχθων και των αγωνιών τόσον εσάς των ιδίων των υποψηφίων, όσον και των οικογενειών, και των εκπαιδευτικών σας, τους οποίους επίσης συγχαίρουμε και επαινούμε.

Εύχομαι ολοκαρδίως, στο νέο ξεκίνημα αυτό της ζωής σας, κατά το οποίο ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες για την επιστημονική σας κατάρτιση αλλά και την ατομική σας πρόοδο, ο Θεός να σας οδηγεί και να σας φωτίζει πάντοτε, να έχετε καλή σταδιοδρομία και μιά επιτυχημένη πορεία.

Ωστόσο συγχαρητήρια αξίζουν και προς τους υποψηφίους, οι οποίοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους κατά την φετεινή χρονιά. Αξίζουν και γι’ αυτούς οι ίδιες ευχές και η επισήμανση, ότι στη ζωή υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν και σε άλλες επιτυχίες.

Μετά πολλών συγχαρητηρίων και ευχών
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
† Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣΕτικέτες