Στο Ηράκλειο Αττικής η Εικόνα της Παναγίας της Γεροντίσσης από το Άγιο Όρος

Loading...


Στον Ι. Ν.Αγίας Τριάδος Ηρακλείου Αττικής θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου λαμπρή υποδοχή για την Εικόνα της Παναγίας της Γεροντίσσης εκ της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος του Αγίου Όρους.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας: 

      Προαγόμεθα να αναφέρωμεν στην αγάπη σας, ότι την 12ην του μηνός Σεπτεμβρίου 2015 ημέραν Σάββατον και ώραν 6.00ην απογευματινήν υποδεχόμεθα εις την πόλιν μας την Σεβασμίαν Εικόνα της Παναγίας της Γεροντίσσης εκ της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος του Αγίου Όρους.
      Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος θα πραγματοποιηθεί εις τας οδούς Στέλιου Καραγιώργη και Ακροπόλεως πλησίον του Δημοτικού Μεγάρου Ηρακλείου, υπό του Σεβασμιωτάτου Πατρός και Ποιμενάρχου κου κ. ΓΑΒΡΙΗΛ, του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως, των Τοπικών Αρχών, του ευλογημένου λαού της πόλεώς μας και των λοιπών ευλαβών προσκυνητών.
     Η Ιερά Εικών θα παραμείνει εις τον Ιερόν Καθεδρικόν Ναόν Αγίας Τριάδος έως την 22αν Σεπτεμβρίου. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από το πρωί έως την 10.30 βραδυνή. Οι πιστοί μπορούν να εξυπηρετηθούν με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο στάσις Ηράκλειον.
     Η παρουσία και συμμετοχή σας εις την άνω υποδοχήν της Ιεράς Εικόνος θα μας είναι πρόξενος ιδιαιτέρας χαράς και τιμής.

{google_docs}http://www.agioritikovima.gr/images/av26/afi.pdf{/google_docs} Ετικέτες