Στον Ηλείας Γερμανό ο ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος

Loading...


Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ Γερμανό επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος πλαισιωμένος από τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Θεόδωρο Κόρδα (Γυμνασιάρχη Καράτουλα), Τέτη Ριζοπούλου (Διευθύντρια 3ου Παιδικού Σταθμού Πύργου) και Παναγιώτη Παυλόπουλο (Δημοσιογράφο) προκειμένου να πάρει την ευλογία του, ενόψει της έναρξης του προεκλογικού του αγώνα.

Η συνάντηση δεν περιορίστηκε στην εθιμοτυπική ανταλλαγή ευχών αλλά υπήρξε ουσιαστική συζήτηση για την συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Eκκλησίας σε θέματα πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή που οι συμπολίτες μας βιώνουν την οικονομική κρίση.

Ο κ. Αργυρόπουλος και οι συνεργάτες του αφού εξήραν το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη, τόνισαν στον κ. Γερμανό ότι μπορούν να αναληφθούν από κοινού δράσεις για την στήριξη των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.

Παράλληλα συζήτησαν που για την ανέγερση του νέου ναού του Αγίου Χαραλάμπους, για τον οποίο ο Ηλείος ποιμενάρχης ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τις αμέσως επόμενες μέρες η θεμελίωσή του, καθώς και της αναστύλωσης του μητροπολιτικού Ναού Πύργου Αγίου Νικολάου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αργυρόπουλος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στις δύο αυτές πρωτοβουλίες της Μητρόπολης ενώ δήλωσε ότι η παράταξη του, από όποια θέση την κατατάξει η κοινωνία, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια ολοκλήρωσης των δύο αυτών έργων.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Ηλείας εξέφρασε τη χαρά του για την ενασχόληση με τα κοινά νέων ανθρώπων , προερχόμενων από την οικογένεια της εκκλησίας, ενώ ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην νέα αυτή προσπάθεια.Ετικέτες