Πρόσκληση στους ομογενείς από τη Μητρόπολη Σπάρτης

Loading...


Οι αγαπημένοι μας ομογενείς, που ζουν και προοδεύουν σ’ όλης της Γης τα μήκη και τα πλάτη, έχουν ανταποκριθεί με συγκινητική προθυμία στην κατά καιρούς έκκληση του Σεβ. Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, για συμπαράσταση και βοήθεια οικονομική, προκειμένου τα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως να συνεχίσουν την προσφορά τους στους ηλικιωμένους, τα παιδιά και στους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Επειδή το Καλοκαίρι έρχονται πολλοί ομογενείς μας στην Ελλάδα και στη Λακωνία μας, παρακινούμενοι από τη νοσταλγία και την αγάπη τους προς την ιδιαίτερη πατρίδα τους, η Μητρόπολη επιθυμεί και φέτος να πει το μεγάλο «Ευχαριστώ» και προσωπικά στον καθένα που θα επισκεφθεί τη λακωνική γη.

Για το σκοπό αυτό στις 17 Αυγούστου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30 το απόγευμα, στον περίβολο του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, η Μητρόπολη προσκαλεί όλους τους ομογενείς μας που θα ευρίσκονται στη Λακωνία, προκειμένου να τους προσφερθεί ένα κέρασμα (γλυκό και αναψυκτικό) και να τους ψυχαγωγήσουν για μία ώρα με παραδοσιακή μουσική.

Με τον τρόπο αυτόν και εκείνοι θα χαρούν, γιατί με τα ίδια τους τα μάτια θα δουν πού πηγαίνουν τα χρήματά τους και με τα ίδια τους τα αυτιά θα ακούσουν από τον υπεύθυνο Μητροπολίτη τους τις εγκάρδιες και ευγνώμονες ευχαριστίες των ευεργετημένων τροφίμων των ιδρυμάτων μας.

Η πρόσκληση αυτή ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς και τις οικογένειές τους, για τους εκπροσώπους ομογενειακών Συλλόγων και Σωματείων. Επειδή δεν είναι γνωσό ποιοι θα ευρίσκονται στη Λακωνία, θα ανακοινωθεί η πρόσκληση και από τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, από το Ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως και από τον Εφημέριο της κάθε Ενορίας. Παρακαλείτε και κάθε μόνιμος κάτοικος της περιοχής να ενημερώνει κάθε επισκέπτη ομογενή μας.

Αγαπητοί μας Ομογενείς,
Σας περιμένουμε όλους στις 17 Αυγούστου, στις 7.30 το απόγευμα στον περίβολο του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, για να σας πούμε και από κοντά το Μεγάλο «Ευχαριστώ» μας για την έμπρακτη αγάπη σας.Ετικέτες