Πρόσκληση στους ομογενείς από την Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης

Loading...


Κάλεσμα προς τους ομογενείς απηύθυνε η Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, για την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει, την Κυριακή 17 Αυγούστου, στο περίβολο του Ασύλου Ανιάτων, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την έμπρακτη αρωγή τους στο φιλανθρωπικό της έργο.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης

Οι αγαπημένοι μας ομογενείς, που ζουν και προοδεύουν σ’ όλης της γης τα μήκη και τα πλάτη, έχουν ανταποκριθεί με συγκινητική προθυμία στην κατά καιρούς έκκληση του Μητροπολίτου μας για συμπαράσταση και βοήθεια οικονομική, προκειμένου τα ιδρύματα της ιεράς Μητροπόλεώς μας να συνεχίσουν την προσφορά τους στους γέροντες και στους ανήμπορους αδελφούς μας.

Επειδή το Καλοκαίρι έρχονται πολλοί ομογενείς μας στην Ελλάδα και στη Λακωνία μας, παρακινούμενοι από τη νοσταλγία και την αγάπη τους προς την ιδιαίτερη πατρίδα τους, επιθυμούμε και εφέτος να πούμε το μεγάλο «Ευχαριστώ» μας και προσωπικά στον καθένα που θα επισκεφθεί τη λακωνική γη.

Για το σκοπό αυτόν στις 17 Αυγούστου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 7.30 το απόγευμα στον περίβολο του Ασύλου Ανιάτων προσκαλούμε όλους τους ομογενείς μας που θα ευρίσκονται στη Λακωνία, προκειμένου να τους προσφέρουμε ένα κέρασμα (γλυκό και αναψυκτικό) και να τους ψυχαγωγήσουμε για μία ώρα με ευχάριστη μουσική.

Με τον τρόπο αυτόν και εκείνοι θα χαρούν, γιατί με τα ίδια τους τα μάτια θα δουν πού πηγαίνουν τα χρήματά τους και με τα ίδια τους τα αυτιά θα ακούσουν από τον υπεύθυνο Μητροπολίτη τους τις εγκάρδιες και ευγνώμονες ευχαριστίες των ευεργετημένων τροφίμων των ιδρυμάτων μας.

Η πρόσκληση αυτή ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς και τις οικογένειές τους, για τους εκπροσώπους ομογενειακών Συλλόγων και Σωματείων.

Επειδή δε γνωρίζουμε ποιοι θα ευρίσκονται στη Λακωνία, θα ανακοινωθεί η πρόσκληση και από τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, από το Ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως και από τον Εφημέριο της κάθε Ενορίας.

Παρακαλούμε και κάθε μόνιμο κάτοικο της περιοχής μας να ενημερώνει κάθε επισκέπτη ομογενή μας.Ετικέτες