Προχωρούν εντατικά οι εργασίες στον «σεισμοπαθή» Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τσουκαλείκων Πατρών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με τη χάρη του Θεού και τις πρεσβείες του Αγίου Χαραλάμπους και τη συνεχή εργασία του Ιερέως π. Δημητρίου Μπιλιανού και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου σε συνεργασία με όλους τους κατοίκους του χωριού και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, προχωρούν οι εργασίες ανεγέρσεως του νέου περικαλλούς Ναού του Αγίου Χαραλάμπους.

Ο Ναός του Αγίου Χαραλάμπους είχε καταστραφεί ολοσχερώς από τον σεισμό του 2008 και εθεμελιώθη επί νέων βάσεων και νέων αρχιτεκτονικών σχεδίων και ανεγείρεται με θυσίες των ευλαβών ενοριτών και πρωτοστάτη τον Ιερέα, μάλιστα σε καιρούς κρίσιμους και σε εποχές δύσκολες.
Ο Σεβασμιώτατος, στην τελευταία του επίσκεψη επιθεώρησε τις εργασίες και ενημερώθηκε για την πρόοδό τους από τον Ιερέα, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου και άλλους ευσεβείς συνεργάτας στο εκκλησιαστικό έργο.
Εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών και επήνεσε και συνεχάρη τον Ιερέα και τους συνεργάτες για την όντως μεγάλη προσπάθεια της ανεγέρσεως του Ιερού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους.
Γιά μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται ότι, τα μεγάλα έργα γίνονται με κατάθεση ψυχής και ζέση καρδιάς, με ιερό ζήλο, και μάλιστα σε δύσκολες εποχές.
Η πίστη στο Θεό, η ευσέβεια και η αγάπη είναι δυνάμεις μεγάλες και εφευρετικές και οδηγούν σε θαυμάσια αποτελέσματα. Ετικέτες