Πανηγύρισε το Παρεκκλήσιο Αγίου Αθανασίου του Γηροκομείου Σπερχειάδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Η μνήμη της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας εορτάσθηκε με κατάνυξη την Παρασεκυή 2 Μαΐου στο πανηγυρίζον ιερό Παρεκκλήσιο του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» στη Σπερχειάδα.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε και ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος και παρέστησαν ο Δήμαρχος Μακρακώμης κ. Ευθύμιος Παπαευθυμίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου, Ιερείς της περιοχής, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπερχειάδος και πολλοί πιστοί από τις ενορίες της Σπερχειάδος και τις γύρω περιοχές.

Μετά τη Θεία Λειτουργία προσφέρθηκε κέρασμα στην αίθουσα τελετών του Ιδρύματος όπου ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ηλικιωμένους, το προσωπικό, τους μαθητές και με τους πιστούς που μετείχαν στον εορτασμό ενώ τα παιδιά μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα προσέφεραν στιγμές χαράς στους ηλικιωμένους μας, τραγουδόντας μαζί με τους ιερείς διάφορα τραγούδια.Ετικέτες