Πανήγυρη Ι. Παρεκκλησίου Αγ. Αναργύρων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδος

Loading...


Την Τετάρτη 1 Ιουλίου εορτάζει το Ιερό Παρεκκλήσιοτου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδος, επί τη εορτή των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στο όνομα των οποίων και τιμάται.

Την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ. θα λάβει χώρα ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, με Αρτοκλασία και θείο Κηρυγμα, από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Φιλόθεο Θεοχάρη – Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 7.00 το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και στη συνέχεια η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Αιμιλιανού Χρήστου – Προϊσταμένου του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.

Με αφορμή, ακόμη, την Πανήγυρη του Ι. Παρεκκλησίου, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του, την οποία αποτελούν, σύμφωνα με όσα ορίζει ο Νόμος, ο Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου και οι κ. Κυριακή Σχοινά, Ελευθερία Γαϊτανίδου, Μαρία Ζώη και Αργυρούλα Πλέρου, ανακοινώνει ότι από τις προσφορές των πιστών προς τον Ι. Ναό και σε άριστη συνεργασία με τους υπευθύνους του Νοσοκομείου, αγόρασε και δώρησε προς το Νοσοκομείο 20 στρώματα για τις ανάγκες των νοσηλευομένων ασθενών, αξίας 1.500€.Ετικέτες