Παιδιά των κατηχητικών στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015, οι κατηχητικές συντροφιές του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου, του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας Κανήθου και του Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου Προδρόμου Χαλκίδος, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποίησαν την εκδρομή λήξης των μαθημάτων τους γι’ αυτή τη χρονιά.

Οι ομάδες ξεκίνησαν το πρωί με λεωφορεία από τις ενορίες τους με τελικό προορισμό το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος. Στο Μοναστήρι λειτούργησε ο Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου, Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ι. Ναού και συντονιστής Νεότητος της Αρχιερατικής Περιφερείας Χαλκίδος και τα περισσότερα παιδιά κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.
Μετά τη Θεία Λειτουργία περίμεναν τους εκδρομείς κεράσματα από το Μοναστήρι και νοστιμιές που ετοίμασαν γονείς και κατηχητές.

Τραγούδια, παιχνίδια και φωτογραφίες είχαν τη σειρά τους στο φιλόξενο χώρο της αυλής του Μοναστηριού. Τα μικρότερα κατηχητόπουλα έφτιαξαν ζωγραφιές κολλάζ συλλέγοντας υλικά από τη φύση ενώ ένας περίπατος στο δάσος επισφράγισε την ομορφιά της μέρας. Η εκδρομή έληξε με διαγωνισμό ποιήματος!

Με την καρδιά γεμάτη από εμπειρίες και παιχνίδια και την ψυχή ανάλαφρη, το μεσημεράκι πήραν όλοι μαζί το δρόμο της επιστροφής.

Ekdromi Katixitikon 9.5.2015 001.JPG
Ekdromi Katixitikon 9.5.2015 002.JPG
Ekdromi Katixitikon 9.5.2015 003.jpg
Ekdromi Katixitikon 9.5.2015 004.jpg
Ekdromi Katixitikon 9.5.2015 005.JPG


Ετικέτες