Πήρε τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ρόδου ο Γιώργος Χατζημάρκος

Loading...


Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο πραγματοποίησε χθες ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά καλό κλίμα, όπου δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν τρέχοντα κοινωνικά ζητήματα και θέματα που απασχολούν την εκκλησιαστική μας κοινότητα.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, κατά τη διάρκειά της οποίας συνομίλησαν με τον Σεβασμιότατο κ.κ. Κύριλλο για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν άμεσα την Μητρόπολη αλλά και για την λειτουργία του «Κέντρου Αστέγων» το οποίο ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει οικονομικά, όσον αφορά τα μηνιαία λειτουργικά έξοδα του, με σκοπό την άμεση λειτουργία του καθώς λόγω των κοινωνικό-οικονομικών συνθηκών το απαιτούν οι ανάγκες της κοινωνίας μας.

Ακολούθως ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε: «Μέσα στο θερμό κλίμα συνεργασίας και διερεύνησης κοινών δράσεων που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας και της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, επιδιώκουμε την από κοινού εξοικονόμηση δυνάμεων που θα έχουν ως αποτέλεσμα, μεγαλύτερα και αμεσότερα οφέλη για την Ροδίτικη κοινωνία».

 Ετικέτες