Ο Υπουργός Τουρισμού του Ταταρστάν στον Μητροπολίτη Σύρου (φωτο)

Loading...


Ο Υπουργός Τουρισμού, Νεότητας και Αθλητισμού του Ταταρστὰν κ. Σεργκέι Ιβανόφ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα. Dilbar Sadykova, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Πουσσαίο, τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Σύρου κ. Ιάκ. Αρβανίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου Προσκυνηματικού Τουρισμού κ. Αντώνιο Μαραγκό, επισκέφθηκε απόψε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, στα πλαίσια ενημερωτικών επισκέψεών του στα νησιά των Κυκλάδων για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων αμοιβαίας ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού μεταξύ των Κυκλάδων και του Καζάν.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ υποδέχθηκε με φιλόφρονες λόγους τον Υπουργό κ. Ιβάνωφ, του προσέφερε εικόνα της Παναγίας της Τήνου και τόνισε ότι ο λαός της Σύρου είναι και πρόθυμος και έτοιμος να δεχθεί τουρίστες από το μακρινό Ταταρστάν, γεγονός που θα συμβάλει στη γνωριμία και την αλλοκατανόηση ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα και πολιτιστική κληρονομιά.

Ο κ. Ιβάνοφ ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’, εκφράζοντας τη συγκίνησή του για τη θερμή υποδοχή και του προσέφερε τοπικά γλυκίσματα του Ταταρστάν.

TAR2.JPG
TAR3.JPG
TAR4.JPG

 

TAR5.JPG