Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Διδυμότειχο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασ. Κικίλιας επισκέφθηκε την Παρασκευή 4 Ιουλίου ε.ε. το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνό στα πλαίσια επίσκεψής του στις μονάδες αρμοδιότητός του στο Βόρειο Έβρο.

Τον κ. Υπουργό δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος στο Επισκοπείο, όπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρ. Πατσουρίδης και ο νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημ. Πέτροβιτς. Τον κ. Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Επιθεωρητής Κλάδου Αλλοδαπών & Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος Γεω. Σαλαμάγκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Ταξίαρχος Πασχ. Συριτούδης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στα πλαίσια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος εξήρε το γεγονός της παρουσίας του Υπουργού στην ακριτική περιοχή του Βορείου Έβρου και την προσφορά της ΕΛ.ΑΣ στον ευαίσθητο αυτό χώρο και μαζί με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου έθεσαν στον Υπουργό το θέμα της επαναλειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

POL2.jpg
POL3.jpg
POL4.jpg
POL5.jpg