Ο Τίμιος Σταυρός των Ιεροσολύμων στο Νοσοκομείο Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το πρωί της Παρασκευής 20 Μαΐου ο ΤίμιοςΣταυρός των Ιεροσολύμων από τον Πανάγιο Τάφο και τον Ναό της Αναστάσεως, μεταφέρθηκεαπό τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κολινδρού, όπου βρίσκεται για προσκύνημα, στο Νοσοκομείο Κατερίνης προς αγιασμό και ευλογία των ασθενών, του ιατρικού,νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Το ιερό κειμήλιο θα υποδέχθηκαν στον ισόγειοχώρο του κτηρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος, ο Διοικητής τουΝοσοκομείου Παναγιώτης Μπερεδήμας, ο εφημέριος του Νοσοκομείου π. ΛάζαροςΤσαουσίδης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας Ηρακλής Τσανικίδης, ηΤομεάρχης Νοσηλευτριών Άννα Βίσμπα και άλλοι εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Επί τόπου τελέσθηκε δέηση και στη συνέχεια οΤίμιος Σταυρός μεταφέρθηκε στους θαλάμους όλων των κλινικών του Νοσοκομείου.Κατά την προσκύνηση του Τιμίου Ξύλου έψαλε η Μικτή Χορωδία του Ιερού ΚαθεδρικούΝαού Θείας Αναλήψεως.

Μετά το προσκύνημα στο Νοσοκομείο, ο ΤίμιοςΣταυρός μεταφέρθηκε στο Επισκοπείο, όπου προσκύνησε ο ΣεβασμιώτατοςΜητροπολίτης πρ. Κίτρους Γέροντας Αγαθόνικος.

Ο Τίμιος Σταυρός των Ιεροσολύμων θαπαραμείνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κολινδρού μέχρι την Κυριακή 22 Μαΐου,οπότε θα επιστρέψει στα Ιεροσόλυμα.