Ο Μητρ. Γλυφάδας επισκέφτηκε το Ασκληπιείο Βούλας(ΦΩΤΟ)

Loading...


Σε όλους τους θαλάμους και τα τμήματα, οι εθελοντές έψελναν Πασχαλινούς ύμνους και τραγούδια καθώς ο Σεβασμιώτατος Μητρ. Γλυφαδας Παύλος έλεγε τον Αναστάσιμο Χαιρετισμό «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ», συνομιλούσε, ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας προσωπικά από τους ίδιους τους ασθενείς ή τους συνοδούς τους και φεύγοντας ευχόταν περαστικά για γρήγορη ανάρρωση.

Σε πολλές περιπτώσεις συνιστούσε να έχουν οι ασθενείς αλλά και οι συνοδοί τους, πίστη στο Θεό, κουράγιο και εμπιστοσύνη στους Γιατρούς του Ιδρύματος.

Στους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες, τους ευχαριστούσε για ότι προσφέρουν στους ασθενείς και ευχόταν να έχουν κουράγιο και καλή δύναμη στη δύσκολη και απαιτητική αποστολή τους και φυσικά το Χριστός Ανέστη.

Κατά τις 9.45 λίγο πριν την ολοκλήρωση της επισκέψεως στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας, όσοι εθελοντές είχαν παραμείνει, όλοι είπαν από λίγα λόγια για τις εμπειρίες που αποκόμισαν και από αυτή την επίσκεψη. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος μετέφερε τις εμπειρίες του, από το 2ο ταξίδι του, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος παρέλαβε και μετέφερε το Άγιο Φως στη Πατρίδα μας, είδε από κοντά και έζησε όλη τη διαδικασία, το ετήσιο θαύμα για δεύτερη φορά στη ζωή του (το 2012 που ήταν η πρώτη του φορά).

 

Τελειώνοντας, ευχαρίστησε συγκινημένος, τους Κληρικούς και τους εθελοντές, που για άλλη μια φορά, στάθηκαν αρωγοί στο ποιμαντικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και τον συνόδευσαν σε άλλη μια επίσκεψη του, για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, δίνοντάς τους μικρές ευλογίες κατά την αποχώρησή τους.
 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες