Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στην Μονάδα Καυσίμων Ραχών της Πολεμικής Αεροπορίας (φωτο)

Loading...


Ευρισκόμενος σε ποιμαντική περιοδεία στην Ανατολική Φθιώτιδα την Παρασκευή 6 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και την Μονάδα Καυσίμων Ραχών της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου έγινε δεκτός από τον Διοικητή Επισμηναγό κ. Δημήτριο Πεττό, τους Αξιωματικούς και τα στελέχη της Μονάδος.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους στρατιωτικούς επί διαφόρων θεμάτων και εξέφρασε την χαρά του για αυτήν την επικοινωνία ευχόμενος σε όλους υγεία, δύναμη και επιτυχία στο έργο τους για την δόξα της Πατρίδος μας, την ασφάλεια και ειρήνη του λαού.

Τις ευχαριστήριες του προς τον Σεβασμιώτατο εξέφρασε ο Διοικητής του Στρατοπέδου, ο οποίος προσέφερε στο Σεβασμιώτατο τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της Μονάδος ενώ ο Σεβασμιώτατος με τη σειρά του προσέφερε στον Διοικητή μία εικόνα της Παναγίας και στους υπολοίπους μικρές ευλογίες.

Με την ευκαιρία της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος και το Παρεκκλήσιο των Αγίων Ιωάννου και Χαραλάμπους, που ευρίσκεται εντός του Στρατοπέδου.

rax2.jpg

 

rax3.jpg